Ruilen of Retourneren

Vanaf het moment van thuisbezorging heeft u 14 dagen de tijd om uw Robe di Kappa items te ruilen of te retourneren.
Uw Robe di Kappa’s dienen ongebruikt en onbeschadigd en voorzien van de originele labels geretourneerd te worden. Knip de labels dus niet los tijdens het passen!

 

Ruilen

Is de maat niet goed of heeft u toch liever een andere kleur, dan kunt u uw Robe di Kappa kosteloos ruilen. U betaalt dan geen verzendkosten. Kijkt u wel eerst even in onze webshop voor de beschikbare maten en kleuren.

Zo werkt ruilen:

  1. U vult de gegevens in van de Robe di Kappa die u wilt ruilen op het formulier dat is bijgevoegd bij uw bestelling.
  2. U vult in welke maat of kleur u daarvoor in de plaats wilt ontvangen.
  3. U verpakt de Robe di Kappa in de originele verpakking, inclusief dit formulier, de bijbehorende orderbevestiging en eventueel bijgevoegde accessoires.
  4. 4. Ga naar de DHL Retouren pagina * via het DHL-logo onderaan iedere pagina van onze site. U verstuurt uw pakket naar Bleecker. Vul uw gegevens in. Bij "Afhaaltijd" kiest u "Afgeven bij Servicepunt" en bij "Referentie" vult u uw Robe di Kappa ordernummer in dat bij het pakket hoort. Als u uw gegevens heeft gecontroleerd klikt u op "Versturen". U ontvangt dan een email met een formulier waarmee u het kosteloos via een DHL Servicepunt kunt retourneren.  Klik hier voor de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop.
  5. 5. Wij sturen u gewenste artikel toe, nadat wij uw pakket hebben ontvangen.

 

Retourneren

Indien u uw Robe di Kappa wilt retourneren, brengen wij ook geen retourkosten in rekening.

Zo werkt retourneren:

  1. U vult de gegevens in van de Robe di Kappa die u wilt retourneren op het formulier dat bij uw bestelling is gevoegd en omcirkelt de reden van retour.
  2. U verpakt de Robe di Kappa(s) in de originele doos, inclusief dit formulier, de bijbehorende orderbevestiging en eventueel bijgevoegde accessoires en/of onderhoudsproducten.
  3. Ga naar de DHL Retouren pagina * via het DHL-logo onderaan iedere pagina van onze site. Let op: U verstuurt uw pakket naar Bleecker/Robe di Kappa. Vul uw gegevens in. Bij "Afhaaltijd" kiest u "Afgeven bij Servicepunt" en bij "Referentie" vult u uw Robe di Kappa ordernummer in dat bij het pakket hoort. Als u uw gegevens heeft gecontroleerd klikt u op "Versturen". U ontvangt dan een email met een formulier waarmee u het kosteloos via een DHL Servicepunt kunt retourneren.  Klik hier voor de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop. 

 

* Het is ook mogelijk om via post.nl uw pakket terug te sturen. Zorgt u in dat geval wel voor een duidelijke adressering:

Bleecker/robedikappa.nl
Einsteinweg 25,
3404 LH IJsselstein.

U betaalt dan zelf de verzendkosten.

Wij storten dan binnen 10 werkdagen na ontbinding het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan het artikel betaald is.