Polo's - Korte mouw

Polo's van Robe di Kappa zijn weer helemaal terug in het Nederlandse straatbeeld. Robe di Kappa is de casual mode lijn van Kappa Sportswear. Nog steeds bepalend voor de "look" van vele Italiaanse sportbonden. Italiaanse sporters herken je dan ook direct op alle grote wereldtoernooien. De Robe di Kappa polo's zijn in Nederland populair bij de generatie X; die als tiener de gloriejaren van Marco, Frank en Ruud bij AC Milan en het Nederlands Elftal meemaakten.

Nu 2 polo's voor slechts €55,-!
Bestel nu twee prachtige vintage Robe di Kappa polo's en krijg op iedere tweede polo een korting van €14,90. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is het woord Polo in te vullen bij de kortingscode in je winkelmandje.

Lees verder

Heeft u hulp nodig met bestellen? 030-6879297 Snelle levering Gratis verzending Gratis retourneren
Er zijn geen resultaten voor deze selectie

De kwaliteit van Robe di Kappa polo's is onvolprezen. Gemaakt van 100% katoen. Gebreid op de piqué wijze. Deze productiewijze maakt de polo niet alleen comfortabel en luchtig om te dragen, het blijft ook perfect in vorm, ook na vele malen wassen. Bovendien krijgen de gekleurde stoffen en behandeling die de kleur fixeert; een garantie voor kleurvastheid.